Fredag...

Fredag idag då:) Sista vardagen på lovet:(...Det ska bli mysigt å få ha älskling hemma med mig, men det betyder att det snart är dags för skola igen:/...Me dont like.. Vi fick i alla fall prata ut igår, älskling och jag och jag tror jag förstår vad han menar och jag tror han förstår hur jag känner:)...Men det vi har kommit fram till är: Jag ska inte göra några fler tatueringar eller piercingar efter den lilla jag ska göra i Maj förrän vi har tagit oss till Spanien :) Jag ska också försöka köpa lite färre kläder och försöka lägga undan mer pengar. Enda "problemet" nu är att jag ska ju försöka gå upp i vikt å det är dyrt att äta mer mat än jag brukar:P..Spec eftersom jag är hungrig rätt ofta:P.. Fast det händer inte alls nå mycket på den fronten...Ibland har jag lyckats gå upp ett kilo som håller sig kvar i någon dag och sen har jag plötsligt gått ner 1,5 kilo, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra :/...Ska sätta i en p-stav om 2 veckor å då kan man ju gå upp i vikt, så ja hoppas väl lite på det^^...Bara jag inte får en massa finnar, för då kommer jag gråta:P...
Och ja, första steget till att lösa ett problem är väl att inse att man har ett problem, och jag har nog det. Jag har nog vetat om det ett tag också, men jag har inte orkat göra någonting åt det, inte haft någonting som stått på spel om jag inte har ändrat på det. Men jag, Martina, är beroende av shopping, piercing och tatuering och jag lägger ner sjukt mycket pengar på det för att må bra, men nu ska jag inte göra det längre. Men älsklings hjälp och stöd ska jag nog klara av att inte göra det...Jag hoppas verkligen det i alla fall, för jag måste lägga undan pengar så vi kan ta oss härifrån.. Men det alla ska veta är att jag inte köper kläder eller piercar/tatuerar mig för att andra ska tycka att jag är "cool" eller något sådant, utan jag gör det bara för min egen skull, och jag tycker fortfarande det jag har nu är fint, även fast jag vet att många inte tycker det. Många vågar inte heller säga att d inte tycker om det, och det är fegt tycker jag. Ni är fega, falska människor! Jag begär inte att någon annan än jag ska tycka att det är snyggt, för jag gör det bara för min egen skull, och älskling får vänja sig vid de han tycker mindre om, för de kommer inte försvinna inom den närmsta tiden i alla fall, men det finns ju inget som säger att jag inte tröttnar själv på ex de i läppen å plockar ut dom om ett tag, men så länge jag tycker om dom och känner att jag passar med dom kommer dom vara kvar. Och jag tror inte att han tyckte att den senaste (min anchor på bröstkorgen) var så ohyggligt ful som han hade föreställt sig:P...Han ville inte ens se på den i början, men jag ska byta till en fin glittrig sten sen när den är läkt å sådär så då kommer den vara fin å söt:) Å nej älskling, om du läser det här så behöver du inte vara orolig för att jag kommer göra flera, för det räcker faktiskt nu. Jag har tänkt på det sen vi pratade och jag kan helt ärligt säga att det räcker nu, i alla fall kroppspiercingar. Öronen är jag, som du vet, inte riktigt klar med, men det har vi också pratat om så det vet du hur det blir:)
Jag älskar dig, Viktor<3<3<3:D
image8

Foton:)

Sabina har börjat redigera lite på bilderna nu, och ja, jag tänker vara lite egenkär å säga att ja faktiskt ser rätt bra ut efter lite photoshop(A).. Smakprovet som ligger uppe:
http://Ssabina.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTE3MTY2NTIwMCZ0PTEyMDQwNjY4MDEmY3VycmltZz0w
:))

Torsdag...

Idag är det torsdag:) Veckan går snabbt bara för att jag har lov:P.. Och till allas stora överraskning så har jag inte sovit så mycket i natt heller:P... I tisdags var det iaf 100 dagars festen, å de va kul:)...Ja va där med Malin<3 å vi dansade mktmkt^^...Rätt porrigt tror jag oxå med tanke på killarnas reaktion, men vi va inte uppraggningsbara^^...Fast d va nåt snusk som stog å gned sig mot mig tills han fick stånd å sen förrsökte knäppa upp min bh o.O:P...Ja menar, ofta ja ser ut som en slampa? Eller?:P... Drack iaf en White Russian där å den va skitgod^^...Drog hem vid 1.30:P..Fick skjus av min stackars kära mamma <3:)

Igår var jag lätt bakis på morgonen om man säger så:P... Men det var bara att pallra sig upp och försöka sminka sig någorlunda snyggt och dra in till stan (slottet närmare bestämt) för att bli fotograferad av Sabina:) ( http://ssabina.deviantart.com ) hon verkade nöjd med min insats, å jag tycker att hon är en jätteduktig fotograf, så bilderna blir nog bra:)...Dom kommer nog dyka upp på hennes hemsida sen:) Eller här kanske^^..
Sen gick jag till Magic Lines, för då hade jag bestämt mig till 100% att jag skulle fixa en anchor piercing på bröstkorgen:)..Jag tyckte den blev jättesöt, men Virre blev sur, och han vägrar säga varför... Men jag gjorde den för min skull och inte för någon annans skull, och jag är van vid att folk inte accepterar eller tycker om det jag gör i piercing å tatueringsväg, men skulle ju va bra å veta exakt vad som är problemet...Är den ful? Det gör inget, jag gjorde den för min skull, och jag tycker den är fin. Slöseri med pengar? För mig är det inte slöseri eftersom jag mår bättre å känner mig snyggare med mina piercingar och det är mina pengar. Kommer inte ha råd att åka utomlands? 700kr gör inte så stor skillnad, och jag har fortfarande kvar pengar till våran utlandsresa, som nu är framflyttad till september, så jag kommer nog ha hunnit spara en del mer pengar till dess, spec om jag får ett sommarjobb... Eller rättare sagt, NÄR jag får ett sommarjobb, för jag kan inte vara utan ett. Och jag brukar ändå lägga ner lite pengar varje månad på fika, kläder, godis och liknande, och jag köpte iofs en tröja igår också, men nu ska jag inte köpa något mer i den stilen på resten av månaden, så det är inte så att jag inte offrar något annat och tror att jag har oändligt med pengar, för det vet jag att jag inte har. Jag slapp betala 500kr till matkassan som jag borde ha gjort? Jag kan ge dig dom pengarna om du vill det, om det är där skon klämmer, att jag lägger ner pengar på mig själv men inte lika mycket till matkassan, för det var så det var tänkt, jag bad inte om att få dom pengarna, du gav mig dom. Jag blev såklart jätteglad, men om det är därför du är sur så skickar jag gärna över de pengarna. Och du får göra precis vad du vill med dina pengar. Vill du tatuera, pierca dig, köpa kläder eller köpa massa goda saker när du åker utomlands med dina föräldrar så får du göra det, jag tycker att du förtjänar det. Du kanske inte tycker att jag förtjänar det för att jag inte kämpar lika mycket för mina pengar som du gör? Jag går i skolan och du jobbar, och även om skolan kanske inte tog alltför hårt på dig så gör den det på mig. Vissa saker förstår jag inte, då får man en förvånad, anklagandes blick och man känner sig dum och otillräcklig. Jag försöker, men jag kan nog helt ärligt säga att jag inte skulle klara av det om jag inte fick göra andra saker för att må bra.
Oj vad mycket rabblande det blev nu, men det var skönt att skriva av sig lite...
För övrigt ska jag färga håret idag också, och det kostar också pengar, men det verka du inte bli sur över, så jag förstår faktiskt inte vad problemet är...
Å så ska jag fika med Malin är det tänkt också:) Om dom inte ringer in henne till jobbet igen:P...Det ska bli mys:)

Tisdag...

Idag är det då tisdag...å jag lovar, det är bara för att jag har lov och får sova som ja inte kan:P...Vaknade vid 8.30 idag, alldeles ensam:(...Eller ja, katterna är ju alltid här, men älskling va på jobbet..Det är jobbigt att vakna själv tycker jag..och att sova själv oxå..hur ska jag kunna sova när han inte är hemma?:/... Älskling trodde att jag skulle bjuda över en viss person att sova här när han är borta, men så blir det INTE:P..jag sover hellre själv än tillsammans med nån annan kille, usch^^(A)...
Hmm, å vad händer idag då?... 100dagars festen ikväll med Malin å lite folk:)...Dock har vi inte köpt biljetter än, så det måste köpas i entren, så vi lär ju vara där tidigt för å va säkre på å komma in:P...Skulle vara lite bittert annars^^...Å sen skjutsar min snälla mamma hem mig så jag kommer hem säkert till älskling^^...Å så har jag blivit ombedd att väcka älskling när jag kommer, å d känns lite taskigt, men vill han det så^^...Å ja vet ju inte hur stadig på benen jag kommer vara heller, jag kanske har ner allt på vägen in:P Men d hoppas jag inte:P..Ska iaf bli kul å festa med Malin:)..Vi har lyckats planera vårt festande olika hela tiden, men nu jävlar blire supa:P..(ok, jag har 3 cider, men lite supa iaf^^)..Å kanske köpa en drink ute, det får vi se:)
image7

Måndag å lov:D

Nu är det lov å det är oerhört skönt^^...Fast jag kan inte sova, å d e mindre skönt:P.. Vaknade när Virre skulle gå till jobbet å nu kan jag inte somna om, så ska äta toast å te till frukost å glo på våldtagna barn på Montel:P.. Sen ska ja väl ner till stan en sväng å glo lite^^...Å imorrn blir det 100dagars festen^^...Skulle egentligen inte gå, men så blev jag suger å lyckades övertala malin å gå med mig så nu blire så iaf^^...Så ska ja stappla hem å försöka å inte väcka älskling mitt i natten, hur nu det ska gå, det märker vi^^...Nu äre frukost time^^<3

Fredag...

Idag är det fredag och nu har jag LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!:D.. Det är så otroligt skönt så jag skulle kunna böla:P..Å när jag fick älsklings sms bölade jag litegrann<3...ojoj, du rör saker inom mig på ett sätt ingen annan kan:)
Idag hade jag Svenska, Engelska å Matte:P... Å boken jag läser på svenskan, Sushi för nybörjare, håller redan på å göra mig förbannad:P...Jävla otacksamma människor i den boken alltså, å jag har bara läst 30 sidor:P...Synd att d är en biblioteksbok, annars hade det vari skönt å elda upp den när jag har läst klart:P..
Å nu ligger ja hemma å sängen å softar å glor på oprah^^...Dom ska klippa av en massa folks hår för å skänka till cansersjuka...ja ska aldrig klippa av mitt hår igen kan ja säga:P..menmen...å så ska mamma å Tobbe komma förbi å hämna sin sänggavel som står uppe på min vind så dom kan köra upp den till sommarhuset å börja fixa lite där så man kan låna det i slutet på sommarn ^^
Å jag längtar tills Virre kommer hem<33 Vi va medbjudna ut på krogen idag, men vi är ju inte direkt krogenmänniskor nån av oss, så vi bestämde oss för att stanna hemma å ta det lugnt å glo på en film eller tre å bara ta hand om varandra:) Oj, så mysigt det kommer bli!!:D Saknar dig<3

Torsdag...

Glömde bort att blogga igår, men det hände inte nå roligt ändå^^...Va i skolan, gick hem t mamma å softa lite å vänta på Virre, gick till pappa å åt å åkte hem å glodde på top model x) å duschade:P...Såå, d va inte så mkt å skriva igår^^

Just nu sitter jag på fysiklektion...Det är 3 pers här(med mig inräknat) av typ 10:P.. å jag orkar faktiskt inte jobba nå seriöst, för jag är hur trött som helst å håller på å somnar:P..Somnade nästan på toan i morse å då e d fan illa:P...Men ja måste hålla ut å va här hela dan så jag höjer min närvaro% lite:P...Å så ska ja t näckis efter skola å gym me Virre Berna å Markan:)...Kebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabpizza, slivoviza för hela slanten^^:P...Ska väl försöka hitta nån födelsedagspresent till emilia också när jag ändå är nere på stan, eftersom jag slutar 16.20 å virre sticker till gymmat typ 16.30 så känns d nog smartast å stanna på stan ett tag å se om man hittar nå skoj till henne å sen ta bussen till gymmet när virre ska dit, eller när han nästan e klar, ja har inte riktigt bestämt mig än:P.. Men hmm...jag är sjukt hungrig just nu å jag fryser å min kropp hatar mig för den fick inget morgonte i morse för det hann jag inte, så nu kommer ja må dåligt hela dagen:P...Kommer väl säkert bli sjuk också eftersom det är lov nästa vecka, brukar bli så... Så fort man får lov att slappna av lite blir man sjuk istället, tjoho:P...

ååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhh, pekka är rätt tråkig>.<..han sitter å kollar på en sida med fysikaliska leksaker o.O....ooooooooooorrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa:P:P:P....jag svarar nej, det orkar man inte:P....Börjar få mer ont i nacken nu igen också å jag orkar inte!!..kan ja inte få uppleva känslan av att inte ha ont någonstans? Spanien behövs nu, tack:P<3

Aja..hur man bygger ett citronbatteri var det ja...tjoho-_-.........Peace

Tisdag...

I morse (eller rättare sagt 11.30, men det e ju typ samma sak:P) va jag till UM å fick mig ett recept på p-stav som ska sättas in om 3 veckor^^...3 veckor e jävligt lång väntetid tycker jag, men dom orkar väl inte jobba så mkt:P(A)...Så d ska bli skönt å inte behöva komma ihåg å knapra piller i 3 år(A)^^
Sen bar det av till skolan å snacka lite me ko å glo på 2orna när d spela pingis innan lektionerna började:P..Hade elektronik först, som jag fortfarande inte fattar så mkt av, men om man spelar lite extra dum så gör lars typ hela labben åt en(A)...Närå, jag försökte, men elektronik e inte min grej:P...Sen hade jag programmering å d gick lite bättre iaf:) Va lite trögstartat men efrem gav mig en liten ledtråd på första uppg så sen lossnade det:) Å så snacka han me mig efter lektionen om matten...Jag har ju hoppat av matten, egentligen...Men han sa nu att jag inte behöver göra proven, utan bara uppgifterna han säger varje lektion för att få g, så jag kanske borde satsa på det ändå? Är ju inte så roligt å ha gått matte i 20 år som d känns som å komma därifrån med ett ig som inte hjälper någonstans:P...Tror jag har för många ign redan och jag orkar nog inte läsa 20000extraämnen nästa år, för jag vill ju kunna jobba samtidigt om det är någon som vill anställa mig någon gång!>.<:P...menmen...bakade mer muffins idag xD...vaniljmuffins med blåbär å hallon i (A)...Smeten var lia från början, men när man gräddade dem blev dom blågröna inuti, å d ser lite mysko ut, men dom är goda:D...Å så blev det currykyckling till middag idag, och jag lyckades extremt bra den här gången om jag får säga det själv(A)...Kanske va för att jag köpte en bättre curry den här gången?^o)...Ingen aning, men d va gott å d blev mycket:D
Å snart är det looooooooooooooooooooooooooooooooov!!:D... Jag längtar^^..Då ska ja nog bara ligga hemma å svulla hela veckan:P..å baka xD...menmen, nu ska ja kolla tjockisar på 3an(A)
P&K

Helgen...

Såå...i fredags blev det då bad:)..Å tacos:D...Det var sjukt gott och mysigt^^...Fast jag hade jätteont i hela halsen å nacken å halva tungan var bortdomnad, men annars så;P.. Konstaterade sen att jag hade fått nackspärr, och det håller fortfarande i sig:(...Va rätt bra i morse, men börjar nästan bli värre nu igen, tungan e bortdomnad igen:((...Å så ska jag dansa ikväll, å d kommer ju gå jättebra med det här xD...
Å sen i lördags åt vi lunch på gryta och sen fick vi skjuts hem för att mata katter och göra oss i ordning, för det var meningen att vi skulle ut å festa lite:)...Men sen blev d massa omständigheter med väntan, missade bussar å annat okul, så halvvägs till festen hoppade vi av bussen å åkte hem å kolla på melodifestivalen istället xD...Kebabpizza va ju bäst;D...Dom skulle ha gått vidare:P...Dumma svenska folket^^...
Å igår så åt vi först lunch hemma hos mamma:) Sen blev det födelsedagsfika hos pappa (typ 1/2 blåbärsprinsesstårta i min mage xD) å till sist pizza å godis hemma hos Berna :D...Sen körde Virre oss hem, å han e sexig när han kör(A)...(Nej, jag lever INTE efter treenigheten, det är porrigt att KÖRA bil, inte ÄGA^^...Å ja tycker ju bara att Virre e porrig när han kör, inga andra så^^...Ja e ingen slampa:P)
Nu har jag kemi å vi ska labba å ja vill inte:P..Jag vill åka hem å ligga still i sängen å ha ont å tycka synd om mig själv med en massa godis å älskling å katterna<3...Men det får bli senare...kring 20-20.30:/...usch, ja vill mysa nuuu!!<3

Måndag...

Jag måste bara skriva lite snabbt och säga att jag hatar charlotte! HATAR...Ig på det här provet också... "Ja, men du skrev lite luddigt, jag förstår inte vad du menar..." Om hon nu ska vara så jävla smart ska väl hon förstå vad jag menar utan att jag ska behöva skriva varenda liten detalj?!...Alla med minsta lilla hjärncell skulle förstått mina svar, bara för att jag inte skriver exakt som det står i boken, för jag har inte pluggat in och memorerat meningarna, muuuuuuurrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhh>.<...Såå...jag hatar henne...uppdateringar om helgen kommer väl senare, för nu kommer hon väl tbax snart å skriker åt en..

Fredag...

En liten uppdatering om igår:)...Det gick bra att äta sushi, å Virre tyckte det var gott:D...Tod en liten stund att få in snitsen på pinnarna, men mot slutet gick d finfint^^...Fast miso-soppa va ingen höjdare tyckte han^^...Eller i början va d väl d, tills ja sa vad d va i^^...D skulle ja inte sagt förrän efteråt, menmen;)...Å innan vi gick till sushin gick vi till Alfa Godiz å köpte lite namnam;)...Virre hade ju käkat upp allt mitt, så jag fick nytt:D...Å ja fick en chokladask av min älskling<3..Å sen fick jag en likadan chokladask av morsan xD...+ en jättefin blomma och ja å emilia fick ett singstar tillsammans:D:O...Å Virre fick två par kallingar å en halvtöntig nyckelring av mig(A)...Å så på kvällen åkte vi hem å bara hade det mysigt:)

Vad händer idag då?^^...Joo...först måste jag vänta på att Virre har jobbat å gymmat klart å sen ska vi till gryta:)...Blir tacos å bad hos Virres föräldrar med markan å Berna:)...Å så ska jag ta me lite muffins till Bernas familj^^...Johanna var sugen, så ja lovade att hon skulle få;D...Så sover vi väl på gryta å så blire nog partey imorrn^^
Tills dess, ciao, lr nå xD

Torsdag...

Torsdag den 14 februari - Alla <3 dag:)...Ikväll ska jag och älskling ut och äta sushi:D...Jag älskar sushi, men han har inte ätit det förut, så vi får se om han tycker om det^^...Hans pappa sågade sushi totalt i bilen igår iaf:P.."Löjliga små råa fiskar" xD..Men jag tror att om han äter den från soya så kommer han tycka om det^^(A)....
Å inatt va jag uppe lääänge å bakade en massa alla <3 dag muffins till grabbarna på Virres jobb och till mina flickor å familjen å om d e fler som e snälla kan dom oxå få^^...Menmen....nu har jag engelska och måste göra lite uppg:P..
P&K

Onsdag...

Idag är det en vanlig tråkig onsdag, som varje onsdag^^...Sitter på samhällen nu å har gjort klart uppg som ska vara klar idag, så jag orkar inte göra nå mer så sitter bara å softar^^...Sen e d lunch å så datakommunikation^^...Sen slutar jag:D..Ska gå på stan idag å  kolla om jag hittar födelsedagspresenter till pappa å Emilia:)..Å när Virre slutar ska vi åka å käka på Näckis me Berna å Markan:)..Måste käka rätt tidigt idag eftersom Berna ska dansa sen:) Sen bäre väl av hemåt antar jag:) Mysa lite innan d e sovdags:) Å så e d ju alla hjärtans dag imorgon, så då ska vi äta sushi:D..Jag längtar^^

Tisdag...

Jag sitter på elektronik lektion, å d suger><...Ja sa att ja bara vill göra G uppg, för jag fattar ändå  inte vad ja håller på med, men lars tvingar mig å göra vg å mvg oxå-.-...i dont want to...så nu gör jag ingenting istället:P...Jag orkar inte><...Vill bara hem å mysa me virre å katterna...tror d blir film ikväll me berna oxå^^...Hoppas han kommer till oss, för ja tror inte jag orkar ta mig till gryta, men vi får se...annars händer nog inget vettigt idag:P..

Måndag...

Jupp, nu sitter jag på fysiken som vanligt...Å ja har prov nästa vecka fick ja just reda på-.-...d e fett drygt, för ja kommer inte komma ihåg alla formler å då kommer ja inte fatta nånting:P...Menmen, sånt e väl livet ibland antar jag.. Har iaf skickat ett mejl till ställföreträdande rektorn idag å frågat om jag kan hoppa av min matte kurs så jag kan fokusera på allt annat å få G så ja fixar mitt slutbetyg, för jag MÅSTE ha det...jag MÅSTE jobba...å jag måste ha ett jobb, någon som vill ge mig ett?:P..

Ang helgen då så har den varit massa mys:D..Mysigaste på länge tror jag, jag vet inte vad det har tagit åt oss...Jag tror vi äntligen börjar inse att vi faktiskt har varandra och att vi kommer ha varandra för alltid<3.. I fredags blev det pizza efter att Virre å Berna hade varit å gymmat, å sen drog vi hem till Berna å kollade på filmen "This is England", å allt jag tänkte på var "This is shit":P...Neerå, men den va inte bra iaf:P...Nån jävla 12åring som hånglade med å sög på en 19årings bröst som sen blev hans flickvän, å så varom skinnheads, fast inte med den livssynen, fast sen fick dom den livssynen, å så hade dom ihjäl en av sina kompisar å sen va dn typ slut...fattar inte vad dom har tänkt med den filmen^^...Sen gick vi iaf hem till Virres föräldrar å badade i jacuzzin, å d va vaaarmt å skööönt:D...Å blev en rätt rolig lång historia om en bäver som inte heter bäver, utan näver, men kalas för bäver, men bara näver xD...Efter badet blev det te för mig å 1liter pepsi var till Virre å Berna typ^^...Sen stack Berna hem å ja å Virre duschade av oss kloret å gick å la oss:)

I lördags så gick vi upp i rätt bra tid först faktiskt å käkade frukost:) Sen glodde vi på Bridezillas i väntan på maten, å vi va tjuriga, men nu har vi iaf fått massa bra ideer till vårat bröllop(A)...Hundar å påfåglar å en skrikande unge, yes sir;D...Sen åt vi mat:) Kalkolshnitzer å potatismos, å d va fett gott..jag år mest (A)...Men ska man gå upp i vikt får man stå i:P..Har dock tappat d där kilot som jag hade gått upp, va e d för skit?:P..Ja äter ju hela tiden><..Menmen^^..Sen bakade vi en jättefin sockerkaka med äppel, kanel och mandelfyllning som varken Berna eller ko ville komma å smaka, så vi delade den med virres föräldrar när de kom hem från antikmässan^^...Å så köpte Virre en dator åt mig:D..Så nu har mamma fått tillbaka sin gamla armada, å ja kan va med å spela worms, woho^^...Å så fick vi skjuts hem för å mata katterna å vänta på att Berna skulle komma å hämta oss för å åka hem till Josse å glo på film^^...D blev Alien vs Predator 2 å 30days of night...D va lite lagom läskigt, å d va bra, för ja tycker om å kunna sova(A):)...Å josses hundar va jättemysiga tycker jag:D...Skulle ligga i knät hela tiden, å ja trodde den ena hade dött, för hon sov så djupt, men sen kände jag att hennes andedräkt lukta skit, så då förstog man att hon andades iaf^^...Så kom vi hem vid 2 å la oss direkt:)

Å igår då...då åkte jag hem till morsan för att äta lunch samtidigt som Virre stack till sina föräldrar för att äta lunch och övningsköra lite:)..Det hade tydligen gått jättebra, å hans pappa var imponerad, så det är ju bra:D...Sen åkte jag å handlade lite innan jag åkte hem å väntade på Virre:) När han kom hem spelade vi Worms, å ja vann nästan:P..Sen lagade jag mat och bakade en tigerkaka å så spelade vi worms me berna å mackan, å dom mobbade mig tror jag, mördade mina maskar först hela tiden...stackars berna mask^^r.i.p^^...Sen blev d till å käka lite sockerkaka å dricka en kopp te, å sen lägga sig å mysa å sova för att kunna ta sig upp idag...D gick ju bra fast d va segt:P...Missade min buss me typ 20sek oxå, för att dom alltid kommer för tidigt-.-...Men då fick ja sitta ute i solen lite innan man blir instängd resten av dan^^..Ja, hör å häpna, i SOLEN:O...Va faktiskt sol, blå himmel å kvittrande fåglar när jag gick hemifrån i morse...tror d va därför ja missade bussen, blev så chockad att ja måste stå å va bländad ett tag innan ja fatta va d va(A);)...Å så fick ja myssms av älskling när ja väntade på bussen, å d va massamassa mys:D<3...Å nu sitter jag då på fysiken...d e tråkigt^^...Sen har ja samhäll å kemi å d e nästan ännu värre:P...Ska iaf dansa idag, å d e kul:D...Å sen hem å mysa(A)<3<3
Nu börjar Pekka se lite fundersam ut, så bäst ja låtsas att jag jobbar lite(A)
Puss å knull, mitt hjärtegull;)<3

Fredag...


Äntligen fredag:D...Sitter å väntar på att min sista lektion ska börja^^...Iofs e d Elektronik, å d suger, men sen är det heeeeeeeeeeeeeelg:D...Å d ska firas me kebab å mys ikväll xD...Sen ska man väl sussa sött å imorrn tror jag vi ska försöka baka lite å ja borde städa lite innan vi ska till skultuna på skräckfilmskväll^^...Ja gillar inte skräckfilmer, för ja törs inte se dem å om ja råkar se nå läskigt kan ja inte sova sen-_-...menmen, saknar min älskling<3:)...Kommer mer uppdateringar sen, för nu börjar jag^^...Pusshej^^

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdatering då^^... Ja gick från elektroniken:P...Lars va där först å sen gick han å så kom han inte tillbaka å ja visste inte vad jag skulle göra, så jag gick x)...Fast ja skrev självklart på närvarolappen först(A)^^...Nu verkar det oxå som att vi kanske ska bada ikväll, å d kommer nog bli trevligt isf^^ Å d blir mer bad näste vecka när Markan kommer hit^^...Har bara sagt hej t honom en gång när d var upp till lägenheten innan dom skulle till dh, men han verkar sjysst, å enligt berna å virre så e han d, å då e han nog dt^^...Å virre sa att han har mer min humor än deras sepehumor, så då kanske nån förstår sig på mig oxå(A)...Annars sitter jag å glor på simpsons just nu å väntar på att grabbsen ska gymma klart så vi kan dra å käka kebab:)...Å så sover vi på gryta inatt, eftersom virres föräldrar e trötta på å skjutsa oss, så då snyltar vi å sover där istället(A)^^...Sååå...nu ska ja raka bikinilinjen eller nåt xD
Puss å pill varuvill^^

Ingen svenska^^

Nu har ja pratat med Anette, å jag slipper svenskan helt idag eftersom dom börjar tidigare:)...Så får ja se klart Frankenstein filmen imorgon på lektionen å skriva klart uppgiften på lite kortare tid än de andra, men skriva brukar gå rätt bra iaf, brukar vara klar innan grejerna ska in, så det borde inte vara något problem att skriva den på lite kortare tid:)...Inte för att jag ar kollat på skrivuppg, men ja hoppas att den inte är alltför jobbig:P... Nu ska ja väl programmera lite å sen åka hem:)...Förresten, e d fler än jag som tycker att någon börjar se mer ut som mig eller är jag bara paranoid å inbillar mig?:P...Man blir fundersam-.-

Cisco

Suger:P...bara så att alla vet det^^..Jag fattar ingenting, å ja vill inte mer:P... Men ja får iaf sluta tidigare, för jag har programmering om 5 min^^...D e lite roligare iaf:P...Sen har jag svenska, men min klass bestämde sig för att börja mkt tidigare, så ja kommer få uppgifter å göra hemma istället tror jag, å hur kul e d?-_-...menmen, inte mkt å göra åt:P...Inte så kul för dom å ha hål i 4h hellere, så ja förstår dom^^...Å så saknar jag min gos<3 jag är hungrig8-)(A)^^

Torsdag...

Sitter på fysiken, utan lärare...Pekka är sjuk:P... Har gjort klart den dumma onödiga labben så nu sitter jag bara å segar:P...Har engelska sen-_-... Men jaa...är lika trött idag som alla andra dar:P... Gick iaf upp i tid idag å åt frukost som vanligt, men den försvinner ju på typ 5 min, så nu e ja hungrig igen:P...Å ja har fortfarande inte lärt mig att jag borde ha näånting i väskan som ja kan moffa i mig, så ja får väl skylla mig själv^^... Å så har jag faktiskt ingenting att göra idag efter skolan...Ingenting som jag tänker skriva här iaf^^(A)...Ska bara vara med Virre, å då vet man aldrig vad som kan hända^^...

Å så måste jag bara säga att jag hittade ett par byxor å en kjol på Gina igår för 29kr/st :O...Å d va grejer ja hade kollat på förut, så jag blev lätt överlycklig, å jag tror att älskling gillade dem oxå^^...Verkade så iaf(A)..

"I could stay awake, just to hear you breathing"
"I could spend my life, in this sweet surender"
"I could stay lost in this moment, forever"
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Älskar dig:)

Å förresten, Ko (förlåt ja vet att ja inte får säga d, men Elias e jobbigt-_-) var har du tagit vägen?^^...Inte sett dig på ett tag:P..Måste ju få skvallra lite..lr nåt:P...Har inget å skvallra om, men vi brukar ju hitta gemensamma hatobjekt å prata om(A)^^

Tröööööött....

Sitter iaf på sista lektionen nu så det är skönt:P....Fast d e datakommunikation, å d e inte alltid så himla roligt...Håller på å lär oss cisco och det kapitlet vi håller på med nu är sjuuuukt långt å tråkigt-_-^^...Men sen när ja har slutat ska jag nog gå å köpa mig en munk:P..Är sugen på lite onyttigheter, å ja åt inge onyttigt igår fast d va fettisdagen:O^^...Har iofs käkat en massa semlor innan iaf^^....Å så försöker jag ju gå upp i vikt...hmms, dt går framåt just nu iaf:P...Har gått upp 1kg å lyckats hålla kvar dt i snart 3 veckor, woho^^:P...Men jaa, mer måste d nog bli:P...såå...ja väger 53 nu...borde åtminstonde väga 57 för att anses "normal" enligt BMI calkulatorerna som finns på nätet...Så ja ska väga mig när jag kommer hem t mamma å se hur d går, uppdatering kommer;P...

Onsdag...

Jao, nu sitter jag på samhällslektionen å ska hitta information om byggnationer i västerås, kunde hon inte hitta på något tråkigare ämne?!:P... Å så fick jag ig på mitt matteprov, vilket var rätt väntat, jag fattar ingenting!!><...Men efrem tycker inte att jag får hoppa av utan han ska hjälpa mig så jag får g, men frågan är om man orkar?...

Senare idag ska jag hem till pappa och äta..Får se om d blir trevligt eller om man får skäll för sitt senaste sms..Bara för att jag vill åka utomlands, vad är det för fel på det?:P...Va inte så att ja sa att han skulle betala allt, bara följa med:P..menmen, d fatta nog inte han ändå...Å så har ja mitt nya "campain against aids"-linne på mig idag å ja känner mig rätt fin faktiskt:)...Jag ska försöka få bättre självförtroende, så jag måste berätta för mig själv att jag är fin eller har någonting fint på mig minst en gång om dan, så jag inte går under:P...Såå, komplimanger uppskattas^^
P&K

Ok...

Det var visst ett misstag, allt var på skämt, men ändå, jag blir ändå ledsen... Jag vet att det var fel av mig att läsa det över huvud taget, men med tanke på den textraden som syntes tror jag ingen skulle tveka att läsa resten också... Jag hoppas bara att det inte är så, att du faktiskt bara vill ha mig och ingen annan och att du inte tänker sånna saker om mig.... För jag älskar dig och jag skulle inte klara av att inte bli omtyckt av dig, för vad är då meningen med allt?

Jaha?

Jag trodde at du älskade mig villkorslöst, att jag var den enda du vill ha, att du inte kan titta på någon annan, att du litar på mig och vill vara med mig, men uppenberligen är det inte så. Varför säger du inte sanningen?

Tisdag...

Idag är det tisdag, och jag ligger hemma och är sjuk... Jag kände att det var på g redan igår, hade migränspänningar typ hela dan å febersvallningar.. Men jag gick på dansen iaf, för som mamma säger, antingen försvinner det eller så bryter det ut, i vilket fall är det bättre än att vara halvsjuk. Och uppenbarligen bröt det ut, vilken lycka för mig:P...Nog för att det är skönt att inte vara i skolan, men närvaroprocenten sjunker ju radikalt varje gång man är hemma. Jag har inte fått nån varning om att jag ligger i riskzonen för att inte få mitt barnbidrag, men man vet ju aldrig... Och jag behöver ju det verkligen, annars blire ingen mat:P.. Men det är iaf skönt att ligga hemma och bara vara med katterna också:)..Dom ligger halvt på mig bådatvå å myser:)..
Jag har också kommit fram till att jag orde dansa mer än en gång i veckan...Eller träna mer än en gång i veckan iaf, för hur konstigt det än låter så känner jag mig faktiskt rätt snygg när jag tränar och svettas, och det är väl enda gången jag gör det:P...Å så får jag en massa energi och blir glad och fnissig efteråt och det märkte alla igår och det var inte bara jag som tyckte att jag borde träna fler ggr i veckan^^...Så får se om jag får ett jobb snart så jag har råd att köpa ett gymkort så blire mer träning för mig:)...Fast ja får uppenberligen inte träna fram magrutor som jag hade förut, för mannen i mitt liv föredrar utan och jag vill göra honom lycklig:)..Plus att då slipper jag bry mig så mkt om att träna magen(A)^^...Så blir nog lite mer latheter för mig^^ Å jag gillar mer att sitta på en spinningcykel eller att träna på step maskinen å kanske leka med nå lätta hantlar:)...Fast rumpa å snygga armar, here I come;)..förhoppningsvis^^
Nej, nu är det nog dags för lite lunch:)...Mammas korvstroganoff, mums:D^^

Måndag...

Idag är det måndag, och livet suger lite mindre idag än vad det gjorde igår, men det suger fortfarande jävligt hårt. Och jag insåg sen att mitt förra inlägg lät väldigt dissandes mot mina föräldrar, och det var inte alls så jag menade... Jag skulle bara också vilja bli medbjuden när dom åker utomlands, att det ska vara en självklarhet lixom, men det är det ju inte. Ska iaf söka ett jobb idag...om jag kommer ihåg det:P... Och skicka in mina papper så jag kan få körkortstillstånd så jag kan börja övningsköra så jag kan skaffa körkort och söka de jobb som man måste ha körkort för att få. För nu måste jag verkligen ha ett jobb. Desperat är jag, jappjapp...Fast Silentium kommer jag aldrig gå tillbaka till:P... Det jobbet är fan inte värt de små summorna man tjänar varje månad:P..

Idag har jag dans också:)...Det ska bli skönt^^...Sen kommer Virre in till stan så ska vi käka hos morsan å sen handla innan vi åker hem. Jag älskar honom, han är underbar, det bästa som hänt mig och det enda som hindrar mig från att gå under. Du är KÄRLEK älskling:) <3

Å nu sitter jag å diskuterar massa mysko frågor på samhällen, våldtäckter å skit, å d e ju tråkigt, men sen har jag kemi prov, å d e ännu värre-_-...Har inte pluggat någonting, läste kanske 2 sidor av x antal (säkert 50st), för jag förstod helt enkelt inte, och jag orkade inte ta mig igenom det. Men det har ju gått bra förut när jag har gissat, så vi får hoppas på att d går den här gången också:P...menmen, hare!:P..

Söndag...

Den här dagen har sugit apballe... Jag har en massa saker som jag bara skulle vilja spy ut i en enda osammanhängande lång mening, men vad skulle vara poängen med det?... Fick iaf nätt och jämnt stanna kvar å äta mat med Virres familj när Mats skulle firas, på villkoret att vi inte pussades eller kramades, eftersom dom tycker att det är obehagligt tydligen. Kan man hitta mer känslolösa människor som säger så? Nej, jag kommer nog aldrig vara någon de kommer tycka om, och helt ärligt orkar jag inte bry mig heller, jag orkar inte fjäska nå mer, för uppenbarligen ger det inget ändå... Och så frågade de Virre om han ville följa med på en resa till Teneriffa i april, och han sa självklart ja, och varför skulle han inte göra det? Jag önskar bara att jag oxå blev prioriterad på det sättet av mina föräldrar. Och det är ju lugnt, han har ju råd att åka med mig oxå, men då kommer vi till problemet att jag inte har råd att åka någonstans, eftersom jag måste gå på den där jävla fittskolan och inte får något jävla extrajobb så jag har inga jävla pengar. Så slutsatsen av det hela är att han och Berna anagligen kommer åka någonstans själva, för jag kommer aldrig få ihop pengar till det, och hur kul känns det?!

Den här helgen har oxå gått mkt till att tänka på alla idioter man har träffat genom åren och alla psykiska men man har fått av alla kommentarer...Jag har kommit fram till att jag hatar mig. Så enkelt är det, jag hatar mig. Det skulle vara skönt att gå å lägga sig å dö, eller skära sönder sig själv lie och hoppas på att ingen hittar en innan det är för sent... Det är så jag känner och det kommer nog inte att ändras. Jag känner mig äcklig och jag mår illa bara av att tänka på det. Tar ni illa upp av detta, varsågoda, gör ni inte det, så varsågoda i alla fall, för livet suger.

Photoshop-problem


image6
Ja, problemet ligger då i att jag inte kan photoshop...eller rättare sagt, jag suger:P...Nån som har några tips?:P

Fredag...

Idag är det fredag...trodde att jag skulle kunna ta mig till skolan idag, men det sket sig. Inte för den fysiska smärtan idag dock, mest för den psykiska... Jag vet inte varför den kommentaren fick mig att gå ner mig så totalt igen, det bara blev så...Och jag drar egna slutsatser när jag tror att du är sur, men det gör du också när du tror att jag är sur, och vi vet bådatvå att vi inte vill tjafsa...Så idag ska jag ligga hemma i sängen hela dagen igen och hoppas på att morgondagen blir bättre. Då ska jag till huvudstaden för att bli fotograferad för en utställning som kommer vara på något museum:) Jag hoppas att d blir coola bilder som jag kan använda till annat också, kanske ladda upp nån här eller i bdb:) Såå...nu ska jag fortsätta kolla på Montel Williams show, även fast det inte är så roligt å hoppas på bättre tider:P..
Peace out \/n n\/

RSS 2.0